Constructii civile, industriale si hale metalice

Sistemele de constructii bazate pe structuri metalice au capatat o raspandire mult dincolo de destinatia lor initiala, aceea de constructii usoare de depozitare sau productie. Dar aceasta ramane totusi cea mai intalnita si cea mai practica metoda de construire in domeniul industrial si comercial.

tribuna

REMEX este intr-o continuua dezvoltare si cercetare o noilor solutii si tehnologii pentru a optimiza costurile si calitatea servicilor oferite in dezvoltarea oricarui tip de constructie metalica.

Amenajari interioare / exterioare

 • executie si montaj diverse structuri metalice(hale,case,consolidari)
 • montaj panouri termoizolante(panouri sandwich)
 • termoizolare fatade,placare cu alucobond, luminatoare, trape de fum
 • procurare si montaj tamplarie PVC si Aluminiu
 • instalatii sanitare si electrice
 • instalatii de ventilatie si climatizare
 • tencuieli decorative
 • executare hidroizolatii(acoperisuri,piscine,zone cu umuditate sporita)
 • realizare placari si scafe de rigips
 • placari faianta si gresie,piatra naturala,placari fatade caramida aparenta
 • sablare cu nisip a fatadelor din piatra-reimprospateaza foarte mult piatra-(aspect ca noua)
 • amenajare gradini si sisteme de irigatie

trotuare-si-alei-vile-cu-nisip-colorat-2051206_big

Panouri sandwich

 • pentru acoperisuri si pereti
 • structura metalica
 • vata minerala sau spuma poliuretanica
 • destinate constructiilor industriale si civile

panouri

BETON ELICOPTERIZAT SI AMPRENTAT

Betonul elicopterizat este o pardoseala industriala pe baza de ciment de inalta rezistenta, compus din aditivi speciali si pigmenti, care se aplica peste betonul proaspat, formand un strat monolitic rezistent la uzura. Aceste pardoseli sunt accesibile din punct de vedere economic, sunt durabile si usor de intretinut. In plus, pardoselile elicopterizate se pot realiza intr-un timp relativ scurt si au un grad de impermeabilitate mare si o gama variata de aplicatii. Pardoselile nu prezinta doar functionalitate, ci au si un aspect estetic placut si sunt disponibile in diverse culori, cum ar fi gri, rosu, verde sau portocaliu. La final, se aplica un lac pentru impermeabilizarea si acoperirea porilor. Pardoseli industriale elicopterizate din beton cu strat de uzura sunt recomandate pentru: depozite, hale industriale, centre logistice, ateliere de productie, hangare, centre comerciale, fabrici, uzine, parcari, statii de benzina, muzee, piete, etc.

PARDOSELI SPECIALE

Covor PVC: Principalele avantaje ale pardoselilor din PVC sunt durabilitatea, aspectul uniform si usurinta cu care se intretin si toate acele caracteristici tehnice specifice prevazute de normele de siguranta ale anumitor cladiri publice (clinici, spitale si cabinete medicale, scoli, gradinite, universitati, bucatarii profesionale, sedii de firma, magazine si depozite, mijloace de transport in comun si multe altele): antiderapant, rezistenta la agenti chimici, antibacterian si fungicid, antistatic si conductiv, acustic si izolant fonic etc.

IMG_2465

Rasina epoxidica

pardoseli_epoxidice-biso_romania_3

Rasinile epoxidice sunt material polimerice, bicomponente, care la inceput se afla in stare lichida, apoi in baza unei reactii chimice a celor doua component, se transforma intr-un material solid. In timpul reactiei chimice dintre componenta A (rasina epoxidica) si componenta B (intaritorul) si pana la intarirea definitiva, materialul adera foarte bine la suprafata suport, substanta obtinuta fiind puternic adeziva.

pardoseli-epoxidice-economice-1574256_big

Rasinile epoxidice se utilizeaza pentru acoperirea / vopsirea pardoselilor solicitate la trafic usor, mediu, greu sau foarte greu: in hale de productie industrial, abatoare, farmacii, brutarii, fabric de procesare lapte, spitale, ateliere, depozite, camere frigorifice, garaje, service-uri, parcari, spatii comerciale sau expozitionale, aeroporturi, sali de sport, piscine, sali de clasa, magazine, birouri, bucatarii etc.;

Pentru vopsirea peretilor, ca o alternative la faianta, suprafata fiind usor de spalat.

Written by

Remex S.R.L.

Comments are closed.